Online kurz maľby a kresby spojený s individuálnymi konzultáciami na mieru

Po skúsenostiach s výtvarnými kurzami v Bratislave sme radi, že máme tú možnosť vám predstaviť online kurz maľby a kresby s možnosťou konzultácie s lektorom. Takto sa môžeme spojiť bez ohľadu na priestor a môžeme byť oveľa viac flexibilní. 

Pripravili sme spolu 5 lekcií na 5 vidách - každé v rozsahu cca 50 min. – 1 hod 10 min., na ktorých lektor maľuje akrylovými farbami ( alebo kreslí ) obraz podľa konkrétnej obrázkovej predlohy a súčasne vysvetľuje postupy a potrebné teoretické znalosti, ktoré by mali výtvarníci ovládať.

Následne je otvorený pre konzultovanie vašej vlastnej práce prostredníctvom mailu a video-hovorov tak, aby vám pomohol vašu maľbu/kresbu zvládnuť čo najlepšie a dal vám rady ušité na mieru. Termíny konzultácií si dohodnete spolu s lektorom, ktorý je dostatočne flexibilný a vie sa vám prispôsobiť. 

Témy lekcií sú:

Kresba portrétu

Maľba portrétu

Maľba zátišia

Maľba ľudského tela

Maľba krajiny

Videá vám budú odosielané mailom postupne spolu s obrázkovou predlohou, ktorú maľuje/kreslí aj lektor. Môžete maľovať/kresliť aj podľa svojej vlastnej predlohy na danú tému. Lektor vám poskytne konzultáciu aj k vlastnej predlohe. Termín začiatku kurzu si určíte vy, taktiež rýchlosť, akou budete v kurze pokračovať. 

Materiály a výtvarné potreby: kompletný zoznam spolu s linkami na e-shop vám odošleme mailom, kde si materiály viete objednať s doručením kuriérom až k sebe domov. Taktiež môžete samozrejme použiť svoje vlastné materiály, ak ich už máte, alebo ich zakúpiť kdekoľvek inde. V prípade potreby vám výtvarné potreby môžeme zaslať aj my.

Kurz je vhodný tak pre začiatočníkov, ako aj pre tých, ktorí už nejaké skúsenosti majú a chcú na sebe pracovať.

Lektorom kurzu je maliar a ilustrátor, tvorca mnohých knižných ilustrácii a komiksov Martin Luciak, ktorý vyštudoval scénickú maľbu v Bratislave a potom výtvarnú tvorbu na univerzite v Nitre. Bonus k tomu – je veľmi priateľský, rád učí a pomáha ľudom 😊 

Ceny za kurz:

1 lekcia + konzultácie : 12 eur

Balík 2 lekcií + konzultácie: 20 eur

Balík 3 lekcie + konzultácie: 28 eur

Balík 4 lekcie + konzultácie: 35 eur

Balík 5 lekcií + konzultácie: 39 eur

V prípade záujmu, alebo otázok, píšte na [email protected] 

Čo maľuje a kreslí lektor na jednotlivých videách ?

kurz-malby-a-kresbykresba portétu

kurz-malby-a-kresbymaľba portrétu

kurz-malby-a-kresbymaľba zátišia

kurz-malby-a-kresby

maľba krajiny

malba-ludskeho-tela

maľba ľudského tela

 

© COPYRIGHT 2018