Víkendový kurz maľby - termíny na november 2022

Termíny víkendových maliarskych kurov počas novembra sú:

12.-13.11,

a 19.-20.11.2022.

Maľovať sa bude, ako zvyčajne, akrylom na plátno, čo je najviac používaná technika medzi výtvarníkmi. Nosiť so sebou nemusíte nič, iba chuť tvoriť 😊  Všetky maliarske potreby zabezpečíme my ( plátna, farby, štetce atď. )

Všetko, čo vytvoríte počas kurzu, si vezmete so sebou domov. Môžete svoje vlastnoručne vytvorené dielko niekomu darovať ako originálny darček alebo si ním ozvláštniť interiér a dať mu tak originálny svojský punc. 

Predpokladaný počet vytvorených diel sú buď 2 akrylové maľby na plátno v rozmere 40 x 50 cm, alebo jedno väčšie plátno ( napr. rozmer 70 x 100 cm )

Nevadí, ak nemáte s maľovaním skúsenosti, prihlásiť sa môže aj začiatočník/začiatočníčka. Lektor bude vysvetľovať všetky postupy a techniky od začiatku a každému sa bude venovať individuálne. Prejdeme si miešanie farieb, tvorbu kompozície, postupnosť maľby, tieňovanie, vytváranie objemu, perspektívu, stavbu ľudského tela, proporcie tváre atď - v závilosti na téme, ktorú si vyberiete. Prihlásiť sa môže aj skúsenejší tvorca/tvorkyňa, ktorý/á sa chce zdokonaliť vo svojej technike a posunúť sa o niečo ďalej.  

Téma kurzu je otvorená, vyberiete si obrázok, ktorý sa vám páči - či už to bude s motívom prírody, kvetov, portrétu, ľudského tela, zátišia.... čokoľvek sa vám bude pozdávať. Máme k dispozícii veľké množstvo obrázkov, stačí si vybrať. Ak ale chcete maľovať špecifický obrázok podľa svojho výberu, pošlite nám ho na mail, radi ho vytlačíme a prinesieme na kurz ako predlohu. 

Maľovať môžete napr niečo také:

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

Kurz sa bude konať vždy v sobotu od 14:30 do 18:30 a v nedeľu taktiež od 14:30 do 18:30. 

Cena celého kurzu je 84 eur. Ak prídete vo dvojici – 79 eur/osoba.

Cena za jeden deň je 43 eur, ak prídete iba na jeden deň.

Miesto konania: Ateliér Grey, Alstrova 6, Bratislava ( Rača )

Lektor: maliar a ilustrátor Martin Luciak, ktorý je našim skúseným a obľubeným lektorom

Počet miest je limitovaný max na 6.  

Strávte s nami kreatívny maliarsky víkend, zrelaxujte sa pri tvorivej činnosti a odneste si vlastnoručne vytvorené diela / dielo 😊 

Budeme sa na vás tešiť 😊

V prípade záujmu, alebo ak máte otázky, píšte na [email protected]( prípadne volajte 0915 768 320 )

 

Za kurz sa platí vopred.  V prípade, že sa nemôžete zúčastniť, dajte nám prosím neodkladne vedieť - najneskôr 48 hodín pred začiatkom kurzu - aby sme mali možnosť zabezpečiť náhradu. Peniaze budú buď vrátené, alebo sa dohodneme na náhradnom termíne. Ak účasť na kurze zrušíte menej ako 48 hodnín pred začiatkom kurzu, taktiež sa samozrejme vieme dohodnúť na riešení. Všetko je o vzájomnej dohode. 

 

maliarsky-kurz-bratislava-akryl

© COPYRIGHT 2018