Víkendový kurz maľby portrétu

Pripravili sme pre vás víkendový kurz maľby, v ktorom sa naučíte maľovať portrét. Skúsený lektor vás prevedie cez techniku maľovania portrétu, ukáže vám postup, tipy a triky, ako to zvládnuť tak, aby váš portrét pôsobil realisticky a hodnoverne.

Počas prvého dňa sa naučíte ako vytvoriť realisticky vyzerajúci portrét.

Počas druhého dňa budete mať možnosť si vybrať z dvoch možnosti:

- Buď sa vyberiete kreatívnou cestou a budete hľadať spôsob, ako vytvoriť portrét expresívny, kubistický alebo jednoducho viac abstraktný – podľa vášho gusta. Napr. inšpirované niečim takýmto:  

- Alebo si zvolíte cestu ísť viac do hĺbky realistického portrétu a budete sa venovať napr. inému uhlu zobrazenia ( napr. z podhľadu ) alebo vyjadreniu určitej emócie. Napr. inšpirované niečim takýmto:  

Maľovať budete akrylom na plátno. Nosiť so sebou nemusíte nič, všetky maliarske potreby zabezpečíme my ( plátna, farby, štetce atď. )

Všetko, čo vytvoríte počas kurzu , si vezmete so sebou domov. Môžete svoje vlastnoručne vytvorené dielko niekomu darovať ako originálny darček alebo si ním ozvláštniť interiér a dať mu tak originálny svojský punc.

Predpokladaný počet vytvorených diel sú 2 akrylové maľby na plátno v rozmere 45 x 55 cm.

Nevadí, ak nemáte s maľovaním skúsenosti, prihlásiť sa môže aj začiatočník/začiatočníčka. Lektor budete vysvetľovať všetky postupy a techniky od začiatku a každému sa bude individuálne venovať. Máme skúsenosti aj s úplnými začiatočníkmi. Pod vedením lektora sa dá naozaj veľa naučiť, len sa netreba báť. Ide najmä o relax, a o to, aby ste sa niečo nové naučili. Prihlásiť sa môže aj skúsenejší tvorca/tvorkyňa, ktorý/á sa chce zdokonaliť vo svojej technike a posunúť sa o niečo ďalej.

Kurz sa bude konať počas víkendu 1. a 2. augusta, oba dni v čase od 14:00 do cca 18:00.

Cena celého kurzu ( 2 dni po 4 hodiny ) je 79 eur. Ak prídete vo dvojici – 70 eur/osoba.

Miesto konania: Ateliér Grey, Alstrova 6, Bratislava

Lektor: maliar a ilustrátor Martin Luciak

Počet miest je limitovaný na 6.  

Strávte s nami kreatívny maliarsky víkend, zrelaxujte sa pri tvorivej činnosti a odneste si vlastnoručne vytvorené dielka 😊 

Budeme sa na vás tešiť 😊

V prípade záujmu, alebo ak máte otázky, píšte na [email protected] 

Zopár impresií z minulých kurzov...

© COPYRIGHT 2018