Víkendový kurz maľby

Pripravili sme pre vás ďalší víkendový kurz maľby, ktorý sa bude konať posledný augustový víkend. 

Maľovať budeme akrylom na plátno. Nosiť so sebou nemusíte nič, iba chuť maľovať 😊  Všetky maliarske potreby zabezpečíme my ( plátna, farby, štetce atď. )

Všetko, čo vytvoríte počas kurzu , si vezmete so sebou domov. Môžete svoje vlastnoručne vytvorené dielko niekomu darovať ako originálny darček od srdca alebo si ním ozvláštniť interiér a dať mu tak originálny svojský punc.

Predpokladaný počet vytvorených diel sú 2 akrylové maľby na plátno v rozmere 40 x 50 cm alebo 45 x 55 cm. Ak však chcete maľovať jedno väčšie plátno, aj to je možné - je potrebné to povedať vopred.

Téma je voľná - môžete si vybrať, čo chcete maľovať. Môže to byť napr. ľudské telo, portrét, krajina, kvety, zviera... Dajte nám vopred vedieť čomu sa chcete počas maliarského víkendu venovať a predlohy k maľovaniu vám zabezpečíme my. Alebo si prípadne vyberiete predlohu k maľovaniu priamo na mieste v deň kurzu. Máme vyše 100 rôznych predlôh, z ktorých sa dá hravo niečo vybrať. 

Nevadí, ak nemáte s maľovaním skúsenosti, prihlásiť sa môže aj začiatočník/začiatočníčka. Lektor budete vysvetľovať všetky postupy a techniky od začiatku a každému sa bude venovať individuálne. Máme skúsenosti aj s úplnými začiatočníkmi. Pod vedením lektora sa dá naozaj veľa naučiť, len sa netreba báť. Prihlásiť sa môže aj skúsenejší tvorca/tvorkyňa, ktorý/á sa chce zdokonaliť vo svojej technike a posunúť sa o niečo ďalej. 

Kurz sa bude konať počas víkendu 29. a 30. augusta, oba dni v čase od 14:00 do cca 17:30 - 18:00. Môžete si robiť prestávky podľa potreby. 

Cena celého kurzu je 74 eur. Ak prídete vo dvojici – 69 eur/osoba.

Miesto konania: Ateliér Grey, Alstrova 6, Bratislava

Lektor: maliar a ilustrátor Martin Luciak

Počet miest je limitovaný na 6.  

Strávte s nami kreatívny maliarsky víkend, zrelaxujte sa pri tvorivej činnosti a odneste si vlastnoručne vytvorené dielka 😊 

Budeme sa na vás tešiť 😊

V prípade záujmu, alebo ak máte otázky, píšte na [email protected] 

Zopár impresií z minulých kurzov...  

vikendovy-kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

© COPYRIGHT 2018