Víkendové kurzy maľby - termíny na jún 2021

S kurzami maľby pokračujeme aj v júni, konkrétne víkendy 12.-13. a 19.-20.6.2021 

Maľovať sa bude akrylom na plátno, čo je najviac používaná a obľúbená technika medzi výtvarníkmi. Nosiť so sebou nemusíš nič, iba chuť tvoriť 😊 Všetky maliarske potreby zabezpečíme my ( plátna, farby, štetce atď. )  Všetko, čo vytvoríš počas kurzu, si vezmeš so sebou domov. 

Predpokladaný počet vytvorených diel sú buď 2 akrylové maľby na plátno v rozmere 45 x 50 cm, alebo jedno väčšie plátno za víkend.

Nevadí, ak nemáš s maľovaním skúsenosti, prihlásiť sa môže aj začiatočník/začiatočníčka. Lektor bude vysvetľovať všetky postupy a techniky od začiatku a každému sa bude venovať individuálne. Prihlásiť sa môže aj skúsenejší tvorca/tvorkyňa, ktorý/á sa chce zdokonaliť vo svojej technike a posunúť sa o niečo ďalej.

Téma kurzu 12.-13.6.. bude príroda - krajinomaľba a/alebo kvety ( na lúke, vo váze...kdekoľvek ). Maľovať budeme napr niečo takéto:

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

Téma kurzu 19.-20.6. bude človek - portrét a/alebo ľudské telo. Môžeš maľovať človeka v akejkoľvek podobe a akúkoľvek časť tela. Lektor vysvetlí ľudskú anatómiu, proporcie tela a tváre. Vysvetlí miešanie farieb a všetky potrebné techniky, následne sa bude každému venovať individuálne. Maľovať budeme napr niečo takéto:

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

Máme k dispozícii veľké množstvo predlôh. Výber je len na tebe. V prípade, ak chceš maľovať podľa konkrétnej predlohy, pošli nám ju na mail.

Cena celého kurzu je 79 eur ( 2 x 4 hod. kurz ). Ak prídete vo dvojici – 72 eur/osoba.

Cena za jeden deň je 39 eur, ak chceš prísť iba na jeden deň ( 4 hod. kurz ).

Miesto konania: Ateliér Grey, Alstrova 6, Bratislava

Čas: od 14:00 do 18:00 

Lektor: maliar a ilustrátor Martin Luciak, ktorý je našim skúseným a obľubeným lektorom

Počet miest je limitovaný na max 6.

Stráv s nami kreatívny maliarsky víkend, zrelaxuj sa pri tvorivej činnosti a odnes si vlastnoručne vytvorené diela / dielo. Budeme sa na teba tešiť 😊

V prípade záujmu, alebo ak máš otázky, píš na [email protected] , ( prípadne volaj 0915 768 320 )

Ako to vyzeralo na predošlých kurzoch.. 

maliarsky-kurz-bratislava-akryl

kurz-malby-bratislava

© COPYRIGHT 2018