Víkendové kurzy maľby - termíny na apríl, máj, jún 2022

Radi by sme vám dali do pozornosti nové termíny našich víkendových kurzov na apríl, máj a jún 2022:

23.-24.4.
30.4.-1.5.
21.-22.5.
28.-29.5.
18.-19.6.
25.-26.6.

Maľovať sa bude, ako zvyčajne, akrylom na plátno, čo je najviac používaná technika medzi výtvarníkmi. Nosiť so sebou nemusíš nič, iba chuť tvoriť 😊  Všetky maliarske potreby zabezpečíme my ( plátna, farby, štetce atď. )

Všetko, čo vytvoríš počas kurzu, si vezmeš so sebou domov. Môžeš svoje vlastnoručne vytvorené dielko niekomu darovať ako originálny darček alebo si ním ozvláštniť interiér a dať mu tak originálny svojský punc. 

Predpokladaný počet vytvorených diel sú buď 2 akrylové maľby na plátno v rozmere 40 x 50 cm, alebo jedno väčšie plátno ( napr. rozmer 70 x 100 cm )

Nevadí, ak nemáš s maľovaním skúsenosti, prihlásiť sa môže aj začiatočník/začiatočníčka. Lektor bude vysvetľovať všetky postupy a techniky od začiatku a každému sa bude venovať individuálne. Prejdeme si miešanie farieb, tvorbu kompozície, postupnosť maľby, tieňovanie, vytváranie objemu, perspektívu, stavbu ľudského tela, proporcie tváre atď - v závilosti na téme, ktorú si vyberieš. Prihlásiť sa môže aj skúsenejší tvorca/tvorkyňa, ktorý/á sa chce zdokonaliť vo svojej technike a posunúť sa o niečo ďalej.  

Téma kurzu je otvorená, vyberieš si obrázok, ktorý sa ti páči - či už to bude s motívom prírody, kvetov, portrétu, ľudského tela, zátišia.... čokoľvek sa ti bude pozdávať. Máme k dispozícii veľké množstvo obrázkov, stačí si vybrať. Ak ale chceš maľovať špecifický obrázok podľa svojho výberu, pošli nám ho na mail, radi ho vytlačíme a prinesieme na kurz ako predlohu. 

Maľovať môžeš napr niečo také:

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava-raca

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

kurz-malby-bratislava

Kurz sa bude konať vždy v sobotu od 14:30 do 18:30 a v nedeľu taktiež od 14:30 do 18:30. 

Cena celého kurzu je 84 eur. Ak prídete vo dvojici – 75 eur/osoba.

Cena za jeden deň je 43 eur, ak prídete iba na jeden deň.

Miesto konania: Ateliér Grey, Alstrova 6, Bratislava ( Rača )

Lektor: maliar a ilustrátor Martin Luciak, ktorý je našim skúseným a obľubeným lektorom

Počet miest je limitovaný max na 6.  

Stráv s nami kreatívny maliarsky víkend, zrelaxuj sa pri tvorivej činnosti a odnes si vlastnoručne vytvorené diela / dielo 😊 

Budeme sa na teba tešiť 😊

V prípade záujmu, alebo ak máš otázky, píš na [email protected]( prípadne volaj 0915 768 320 )

Ako to vyzeralo na predošlých kurzoch..  

kurz-malby-bratislava

maliarsky-kurz-bratislava-akryl

© COPYRIGHT 2018